Europe after Brexit

Waar staat Europa na de Brexit? Wat werd er al beslist? Wat zijn de belangrijkste risico’s en gevolgen voor de zakenwereld? Wat zijn de opportuniteiten en de bedreigingen van de Brexit?

Sprekers:

James Knightley – Internationaal hoofdeconoom bij ING en gespecialiseerd in de Britse en Amerikaanse economie.
Vanuit zijn kantoor in Londen volgt James het Brexit-dossier en heeft hij meerdere publicaties op zijn actief. Sinds de start van zijn carrière binnen de groep is de economische divisie binnen ING leader op het vlak van accurate financiële forecasting. James Knightley wordt vaak vernoemd in de Britse en internationale pers en is regelmatig te gast op radio en televisie.

Pieter Timmermans – CEO VBO
Pieter Timmermans is gedelegeerd bestuurder van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO-FEB) en regent van de Nationale Bank van België. Timmermans studeerde af als handelsingenieur en behaalde een Master of Public Administration. Aan Stanford University volgde hij een Executive Program van de Graduate School of Business. Pieter Timmermans was eerder actief in de studiedienst van het ministerie van Economische Zaken en als adviseur bij de minister van Begroting. In 1998 werd hij directeur-generaal van het VBO en is in die functie verantwoordelijk voor de sociaaleconomische dossiers en het sociaal overleg.